
Шанувальники нашого продукту давно оцінили автентичний хліб «На хмелю». Це той хліб, про який розповідала і чому вчила мене моя бабуся, хрещена мама і матуся.Здавна в Україні використовували лікувальні та заспокійливі властивості хмелю, його оспівували в піснях, з нього виготовляли багато смачних напоїв та хліб. Технологія виготовлення проста, як і все геніальне. А хлібчик вийшов добрий і корисний.
Пшеничне борошно грубого помолу та хміль діють як заспокійливий засіб, втамовує головний бііль, нормалізує апетит та роботу травневого шляху.
Вміст: борошно пшеничне 1с, борошно житне обдирне, вода питна, хміль сухий, сіль кухонна харчова, цукор.
Білки - 7,0г, жири - 1,9г, вуглеводи - 44,1г.
Енергетична цінність: 100г - 212 Ккал.
Вітаміни: В1-0,16мг, В2-0,12мг, РР-1,4мг.
Термін реалізації: 72год. при температурі не вище 18С.